Realisatie

DubbelDesign ontzorgt door de begeleiding van het project voor u uit handen te nemen. Wij coördineren het bouwproces waardoor deadlines scherp gehouden worden, de kosten vooraf helder zijn en de kwaliteit hoog blijft.

dubbeldesign advies ontwerp realisatie van bouwbegeleiding

Bouwvoorbereiding

Deze fase bestaat onder andere uit het voeren van overleg met de onze samenwerkingspartners zoals:
– architecten
– aannemers en onderaannemers
– meubelmakers
– meubelleveranciers

Regievoering

Tijdens de bouwfase hebben wij een coördinerende rol. Tijdens deze fase bestaan de werkzaamheden uit de kwaliteitsbewaking bij de uitvoerende bedrijven alsmede op de werkvloer.

dubbeldesign advies ontwerp realisatie van bouwbegeleiding

dubbeldesign advies ontwerp realisatie

Bouwoverleg

Wij voeren regelmatig bouwoverleg met u als opdrachtgever én met de uitvoerende partijen. Daarnaast zorgt DubbelDesign voor het in goede banen leiden van eventuele wijzigingen en de uiteindelijke oplevering.

Projectinrichting

DubbelDesign heeft ruime ervaring en netwerk op het gebied van projectinrichting. Dit maakt het mogelijk om volledig turn-key totaalinrichtingen te verzorgen. Als onafhankelijk dealer van een ruim assortiment aan bekende merken leveren en monteren we (project) meubilair, stoffering en accessoires. Daarnaast treden we op als projectleider waardoor we ervoor kunnen zorgen dat een verbouwing, inrichting, verhuizing of uitbreiding volgens plan(ning) verloopt.

Sterk door samenwerking

Het bewaken van het gestelde budget wordt gerealiseerd door het vroegtijdig betrekken van samenwerkingspartners en door een zeer gedetailleerd ontwerp. Hierdoor bespaart u als ondernemer op uw budget door het voorkomen van onnodig meerwerk en een goede onderlinge afstemming tussen de bouwpartners.